LERARENGIDS LERAREN TRAINERS AKTIVITATEN RESULTATEN FEEDBACK LERAREN TEACHING TO MAKE A DIFFERENCE OMHOOG
Hieronder vindt u een lijst met conferenties, workshops en seminars die interessant kunnen zijn voor docenten. De genoemde activiteiten hebben allemaal een link met intercultureel / multicultureel onderwijs, mensenrechteneducatie, maatschappijleer en holocausteducatie.
 

 

Teacher Swap Program

Teacher Swap, een internationaal thuisuitwisselingsprogramma, is speciaal ontworpen voor docenten. De organisatie geeft drie keer per jaar een directory, waarin deelnemers zijn opgenomen die geïnteresseerd zijn in een thuisuitwisseling met andere docenten (de lijsten geven aan waar zij vandaan komen en waar zij naar toe willen). De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de coördinatie van de uitwisselingen.

Het programma biedt drie mogelijkheden: simultane thuisuitwisseling, ruil van "bed and breakfast" (u ontvangt een collega thuis en later bezoekt u hem of haar op) en het bieden van onderdak tegen een vergoeding. Deelnemers zijn niet verplicht elk jaar in te schrijven. Elk jaar wordt een nieuwe lijst gemaakt, waarvoor de deelnemers zich opnieuw moeten intekenen. Het inschrijven kost het eerste jaar $42 en voor elk opvolgend jaar $32.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ron of Ellie Frevola in de Verenigde Staten (voicemail en fax: 516-244-2854) of schrijf naar Teacher Sawp (P.O. Box 454, Oakdale, NY 11769-0454)

   
 

 


TALEN OVER ONDERWIJSMIDDELEN SCHOLEN LEERKRACHT MODULEN FEEDBACK ONDERZOEK HOME

 
 
OVER HET PROJECT MIDDELEN SCHOLEN LEERKRACHT MODULEN FEEDBACK ONDERZOEK